Skip navigation

Pakej DVD Raja Grafik Malaya

Pakej DVD Raja Grafik Malaya

Pakej DVD Raja Grafik Malaya ini memang bagus. Dengar namanya pun sudah dapat menarik perhatian sesiapa sahaja terutama kepada pakar-pakar grafik dan kepada mereka yang ingin mengetahui lebih lanjut tentang grafik serta photoshop & Illustrator kerana didalam DVD Raja Grafik Malaya ini mengandungi Tutorial Adobe Photoshop & Sumber Grafik Adobe Illustrator

Untuk mendapatkan perisian ini pun mudah, hanya perlu order Raja Grafik Malaya sahaja dan akan dihantar secara percuma. harga pun murah. Cara untuk order Raja Grafik Malaya pun senang sahaja dan ada disediakan link untuk order Raja Grafik Malaya . Ikut sahaja arahan yang tertera disitu. Sebelum membelinya kita juga boleh melihat preview (Download Grafik Adobe Photoshop) terlebih dahulu. Kepada sesiapa yang dapat memilikinya memang berbaloi kerana ia bukan sahaja sesuai untuk golongan yang sudah tahu mengenai grafik tetapi bagi mereka yang tidak mengetahui tentang grafik pun boleh memilikinya.

Read More »

basikal baru aku

Basikal Baru Aku

Kartun Temuduga

Kali ini saya ingin berkongsi beberapa tips untuk menghadiri temuduga dengan anda semua.

Tips ini saya perolehi semasa melayari portal SPN Terengganu.

Berikut adalah tips nya..hehe..

Read More »

url-search

Anda pasti pernah menghadapi masalah default search engine pada browser mozilla firefox bertukar.

Biasanye berlaku apabila anda install plugin ataupun software.

Seperti kes ni, anda taip kan website address tetapi keluar error mengatakan website address itu salah.

Tapi jangan risau, anda boleh mensetkan balik url search anda kepada Google.

Tapi bagaimana..??

Ramai yang nampaknya tidak tahu cara untuk mensetkan balik kepada Google search engine

Disini diterangkan caranya:

Read More »

statistik visitor blog

ape image yang kat atas nie..??

itu adalah jumlah org yang masuk ke blog aku..tp bkn blog nie laa..blog lain..hehhe

tgk laa yang bulan 2..jumlah visitor 4k lbh tus..X disangka2.

arap2 blog aku yang lain pom byk reader gak laa..

sebut pasa reader..arap2 yg masuk ke blog2 aku tus..

bukan sekadar masuk saje..arap2 diorg baca laa post2 aku tus..

jd laa blog reader bkn nye blog visitor..hahaha

INFO UTK LELAKI
1. Sebahagian besar kaum lelaki teringin melakukan seks setiap hari(tujuh kali seminggu) tapi kenyataannya seminggu tiga kali sudah mencukupi.
2. Lelaki yang tidak merokok melakukan aktiviti seks dua kali ganda lebih aktif berbanding dgn lelaki yang merokok. Kepuasan yg diperoleh mereka juga lebih tinggi.
3. Kelajuan enjakulasi rata2 sekitar 45km/j
4. Penurunan berat badan lelaki mempengaruhi saiz alat kelamin mereka. Jika berat badan mereka turun 15kg maka alat kelamin mereka bakal bertambah pjg sekitar 2.5 cm.
5. Alat kelamin lelaki boleh ‘bangun’ 4-5 kali ketika tidur.

PERLU DIKETAHUI WANITA
6. Wanita perlu waktu 20 minit utk terangsang atau ghairah berbanding lelaki. Oleh sebab itu aktiviti pemanasan amat penting. Sekiranya pasangan mahir menstimulasi pasangan 11 minit – 12 minit sudah mencukupi.
7. Kononnya hanya 1% wanita sahaja yang mampu merasakan orgasma melalui rangsangan payudara.
8. Wanita yang menunggang atau membonceng motosikal dan menempuh jarak 160km dalam seminggu berisiko mengalami kekurangan sensasi di bahagian intim.
9. Semasa melakukan hubungan seks wanita lebih kerap berfantasi mencapai klimaks berbanding dengan lelaki.

Read More »

Kepada laki-laki yang ada.. Adakah kamu merasakan diri kamu memahami wanita..?

Pernakah kamu merasakan wanita adalah susah untuk difahami..?

Disini ingin saya kongsi bersama laki-laki untuk sedikit sebanyak memahami wanita.

Sememangnya sebagai laki-laki, sudah mejadi tugas kamu untuk memahami wanita.

Dan jangan lah kamu berputus asa untuk memahami wanita.

Disini beberapa penerangan yang menunjukkan cara wanita berfikir :

Read More »

kawan aku yg eksiden

Klik untuk view pada saiz asal

Post kali adalah tentang roomate aku yg eksiden di ipts aku..muka nya menghentam cermin keta.

Aku sebenarnya nk cite panjang lg pasal kejadian nie..tapi dah tak larat laa..ngantuk.

Esok jer laa aku smbg..daa..

P/S: Jgn lupa klik baca lg..ade lg video keadaan kenderaan yg terlibat dalam eksiden tus..

Read More »

Sepeti biasa pada 14/2 pd stp thn..semua akan bersama kekasih untuk menyambut hari kekasih. Ramai anak-anak muda melayu akan mngucapkan “hepi valentine day” pd kekasih mereka atau orang yg mereka sayangi.

ADAKAH INI PATUT DISAMBUT OLEH UMAT ISLAM..??

Satu persatu budaya ‘jahiliyah moden’ Barat menjadi budaya anak muda. Sambutan Hari Kekasih yang diraikan pada 14 Februari setiap tahun berakar umbi sejarahnya daripada sumber Kristian.

Jadi, ia sangat bercanggah dengan Islam dan tidak sesuai diraikan. Kita seharusnya melihat kembali sejarah wujudnya Hari Kekasih agar kita tidak mudah terjerumus dalam situasi yang boleh menggugat iman.

Sejarah Hari Kekasih ada beberapa versi sumbernya dan di sini diceritakan semula supaya kita dapat memahami secara jelas betapa terpesongnya anak muda jika turut sama meraikannya.
Read More »

Saya pasti dah ramai yg dengar tentang kekejaman AS dan Israel. Dan sebagai umat ISLAM tentu kamu juga merasai kekejaman yang dilakukan terhadap saudara-saudara islam kamu. Jika dibandingkan dari segi kekuatan, kita tidak mampu untuk melawan mereka kerana senjata mereka lebih canggih dari kita. Tapi kita masih mampu menentang mereka, kita masih mampu mengelakkan penderitaan saudara-saudara ISLAM kita dengan cara boikot barangan mereka.

Read More »